Languages

30/06/2005

SPS i Kekic kupili RTV Biser

Pozarevac
SPS i Bojan Kekic poznati "biznismen" iz Pozarevca poznat po mnogim aferama i krivicnim istragama koje su sve zavrsile "u nepoznatom pravcu", kupili su ovih dana RTV Biser iz Poyarevca. Evo kako otprilike izgledaju vesti za 28.06.05. "Danas se navrsava 4 godine kako je kidnapovan i na nezakonit nacin izrucen Haskom tribunalu predsednik SRJ Slobodan Milosevic...". Ova televizija se udruzila sa jos 12 ovakvih SPS televizija sirom Srbije i time su stvorili mrezu kojom zele da nas vrate u godine ratova, pljacki, bombardovanja, pol. ubistava... Pa srecno!

25/06/2005

Uvodjenje GPRS uredjaja - jos jedna pljacka

Pozarevac
Od prvog jula svaki preduzetnik u Srbiji morace da kupi GPRS uredjaj po ceni od 220 evra, da bi time omogucio Dinkicevom Ministartsvu da ga danonocno nadgleda. Ako znamo da jedan GPRS mobilni telefon sa tastaturom, displejom i mnogim dr. mogucnostima kosta 50-60 evra, jasno je da bi na nekom medjunarodnom tenderu za nabavku 40-50.000 ovakvih uredjaja bila postignuta cena od 10-15 evra a mozda i nize. Upravo toliko i placaju Dinkicevi prijatelji tajkuni koji nam ove uredjaje "uvaljuju" za 220 evra a razliku dele sa njim i njegovima.

23/06/2005

Humanost i lopovluk

Pozarevac
Najnovija pozarevacka afera vezana za brasno koje su karici kao "veliki humanisti" delili prognanicima sa Kosova a koje je placeno parama gradjana Pozarevca koje su dali JP Toplifikacija, pokazuje da karici nikada nisu bili humani iz svoga dzepa vec uvek iz tudjeg, kao i da su uvek uzimali drugima da bi dali sebi a sada glume da bi dali i drugima.

21/06/2005

Pozarevac na srpskom

Pozarevac
Od danas pocinjemo sa blogom na srpskom. Razlog tome je malo interesovanja okruzenja za nesrecu koja je zadesila Pozarevac. Sa druge strane misljenja smo da jos uvek treba mnogo sta objasniti domacima sta se zapravo desava.