Languages

29/12/2006

BOMBA ILI PALJENJE RAJHSTAGA

Pozarevac
Na zgradu Skupstine opstine Pozarevac danas je po navodima uzurpatora vlasti u njoj, bacena bomba. To se desilo dan nakon odrzavanja 19. sednice SO Pozarevac na kojoj su smenjeni zamenik predsednika SO Pozarevac i clanovi veca. Upravo kada su trebali da predaju vlast crveno-crna koalicija koja to vec vise od 20 dana odbija zakljucavanjem kancelarija, sirenjem lazi i angazovanjem obezbedenja Marka Milosevica. Na celu uzurpatora je naravno bivsi predsednik SO Pozarevac, sef klana Grubetica koji je ovu "situaciju" iskoristio da zatrazi da se Markovi kriminalci prime u stalni radni odnos da bi ih navodno stitili. Bomba je naime bacena u vreme kada nikoga nije bilo u zgradi, sa mesta za koji su dobro znali da kamera ne moze da uhvati i obezbedjenje vidi, sa velike blizine, najverovatnije iz same zgrade. Vise nego slicno paljenju rajhstaga samo ocekujemo od kostolackog firera da se proglasi za suverena Pozarevca i povede rat protiv ostatka sveta.

25/12/2006

OTIMANJE TOPLIFIKACIJE

Pozarevac
I nakon ukaza Ministarstva za drzavnu upravu i lokalnu samoupravu kojim se jasno stavlja do znanja bivsem predsedniku SO Pozarevac Ivanu Grubeticu i onima koji ga slede da treba da omoguce preuzimanje funkcije novoizabranom predsedniku Aleksi Savicu, i dalje traju pokusaji da se postavi novi direktor u JP Toplifikacija. Iako je resenje kojim je imenovan Toma Janicic doneto na nelegalnoj 19. sednici, te ga iz tog razloga nije potpisao predsednik Dusan Vujcic, vec smenjeni predsednik SO Pozarevac Ivan Grubetic, ne prestaju pokusaji clanova PSS i SRS na radnike JP Toplifikacije da deponuju potpis Tomi Janicicu i prijave ga Penzionom fondu kao direktora JP Toplifikacija. U tome prednjace Mirko Papovic i Predrag Pajic koji su licno zainteresovani, prvi kao clan uprave odbojkaskog kluba ima nameru da se otme toplifikaciji 700.000 dinara na ime pomoci koja bi otisla i u njegov dzep, a drugi zeli da multikompenzacijom JP Toplifikacije sa vojskom dodje do vise miliona dinara kako bi pokrio ogromne dugove koje ima i zbog kojih je sudski gonjen. Ova trojka ima i svoje insajdere u Toplifikaciji, koji iz licnih interesa podrzavaju ovu akciju. Kako prijava penzionom fondu nije uspela zbog nedostatka ugovora o radu, u subotu 23.12.06. u 10 casova zakazana je bila sednica Upravnog odbora sa namerom da se ovlasti predsednik upravnog odbora da ovakav ugovor potpise. Posto to nije uspelo zakazana je nova sednica UO za cetvrtak 28.12.06. u 13 casova, gde ce se ponovo pokusati isto.

05/12/2006

RADIKAL GRUBETIC FALSIFIKATOM BRANI FOTELJU

Pozarevac
Iako je smenjen na prethodnoj sednici vodja radikalskog klana Grubetica uporno nezakonitim i profasistickim metodama kako i prilici jednom radikalu pokusava da zadrzi svoju fotelju. Danas je zakljucao vrata skupstine i sakrio kljuc od odbornika demokratskih stranaka koji sada imaju vecinu u skupstini i koji bezuspesno pokusali da odrze sednicu skupstine. Ovakvi ocajnicki potezi ozloglasenog po korupciji radikala i ne cude s obzirom na mnostvo zloupotreba polozaja medju kojima i falsifikat ostavki triju odbornika kojima zeli do ospori prethodnu skupstinu na kojoj je smenjen.

02/12/2006

GRUBETICI SJAHALI S VRATA POZAREVLJANA

Pozarevac
Jedan od najkorumpiranijih clanova klana Grubetica, koji je za manje od dve godine opljackao vise para i stanova, zaposlio vise svojih pripadnika i ubacio u upravne odbore nego bilo koji drugi klan do danas, napokon je smenjen s mesta predsenika skupstine opstine Pozarevac. I nakon niza pokusaja da prevarnim radnjama i spletkama zadrzi fotelju koja mu je pomogla da uveca svoje nemalo bogatstvo steceno lopovlukom u termoelektrani Kostolac, konacno je juce smenjen. Naravno, on ne priznaje ni jedan sud osim suda svoje partije - klana i dalje se smatra predsednikom i zakazuje sednice...

NAPAD RADIKALA NA NOVINARE

Pozarevac
Jos jednom su u Poyarevcu profasisticki i nacinal-socijalisticki opredeljeni sledbenici ratnog zlocinca Seselja mucki u svom stilu napali novinare Sretenu Mirkovica i Mileta Veljkovica. Pri tome je novinaru Mirkovicu oduzet fotoaparat. Slucaj je prijavljen SUP-u ali za sada nisu reagovali. Radikali su ocigledno besni jer im izmicu fotelje u lokalnoj samoupravi a njihovom vodji i dalje stoje blokirani racuni u prijateljskoj SAD napunjeni srpskim parama zbog kojih strajkuje gladju.